rouškou cedím jarní vlání
dusím se ozvěnami břichamluvectví
srdce roní modré slzy
na pokálený dervišův koberec
snad ještě uši některých hlubinných ryb
zaslechnou vzdálený jekot
mých milostných eskapád...
Ty píšeš tak geniálně! :D ST
25.03.2020 14:08:41 | Papavasiliu
v těch rouškách se dá skoro všechno ... jen ne dýchat :) ty to dáš! Použij svůj hlubinný jekot a vyhlásej konec karantény ... už aby:)
18.03.2020 21:12:34 | lawenderr
Třeba ještě zaslechneme. Virus lásky i přes roušku. Jsem připravena... dědoušku.
Pěkně si mě nakazil poetikou.
18.03.2020 17:56:07 | šerý
Ale jo, neboj
...slyšet jekot možná z dáli,
jaro přišlo, slunce pálí.
Hubinku posílat virtuálně,
nic není zvláštního v dnešní době.
Nepodlehnout katastrofě. ;-) "ST"
18.03.2020 12:35:32 | jenommarie