Keď toto prejde
a svet bude vyzerať
ako ho poznáme
na tie jeho tváre
tak radi spomíname
keď toto prejde
vybehnem naproti
vychádzajúcemu slnku
a nezastaví ma nik
tú moc nemá nikto a nič
rozpustím karanténu
rýmami, slovami
a tvojimi
tvojimi perami
navštívim prírodu
a odletím k jasnému nebu
nespúta ma nikto a nič
nespúta nás nikto a nič
keď sa pridáš
či som prestal veriť
zbytočne sa pýtaš
aj v týchto časoch lietaš
vo svojich predstavách a snoch
keď toto prejde
a ono to prejde
každým dňom je to bližšie
budeme silnejší
a snáď aj rozumnejší
než sme boli predtým
neuväzníš ma s tým
s ničím
keď toto prejde
prejdem sa bránami
ktoré už teraz zničím
tak mi, prosím prepáč
že som nezastaviteľný keď kráčam za snami
Nezabúdajme na ne
na sny a obľúbené piesne
pretože potrebujeme veriť
že bude lepšie
a tie dni prídu
sú stále bližšie
my zaslúžime si šťastie...
Krásná, optimistická a hlavně, Tvá víra Davi je nekonečná.
Hodně se mi líbí a dala sílu i mně.
Děkuji.
05.08.2020 22:49:01 | Jaruška
Věřit se preSTat nemá, hezká Davide. Děkuji za Tvůj neutuchající podporující postoj. ;-)*
19.03.2020 07:36:22 | jenommarie