V moři lidském lokl jsem si černě
Špína tak na duši ulpěla
Hned se cítím docela mizerně
Nesmím dav držet si u těla
Pole falše přede mnou rozkvétá
Upřímné pomluvy za zády
Alergie moje snad stoletá
Na lhaní na závist na zrady
Rudé oči a srdce oteklo
Přes tu spoušť naději nevidím
A že všude okolo je peklo
Chci být sám daleko od lidí
Jo. Někdy ta mezera mezi mnou a lidmi je nouzovým řešením. Nejvíc argumentem k činu je marnost, marnost.
19.03.2020 23:14:10 | šerý
Být od lidí dál, pro udržení své rovnováhy,
jenom chválím.
Vždyť zmatky a chaos nikdo nepotřebuje.
Snad být víc s těmi,
kterým, opravdu důvěřuje. -)
19.03.2020 19:26:31 | jenommarie
Tak tak:) Když jsem to kdysi psal, ani jsem netušil, jak se mi to splní, teď v této době...
19.03.2020 19:44:35 | R.K.