Stačí si věřit
Zůstat nad věcí
nesesypat se z problémů
mít klidnou mysl
dát vale všem svým démonům
můžeš být chudý nebo bohatý
důležité je si věřit
být tím kým jsi se narodil
vždy stát u svých rodných dveří
Přečteno 222x
Tipy 7
Poslední tipující: Kubíno, Vydima27, Dobrodějka, Donne, jenommarie
Komentáře (4)
Komentujících (4)