Anotace: hudební evokace zážitku, psáno při poslechu skladby od Shabaka and Ancestors 'We've been send here by the history'.
bílý list v pozdním
zimním slunci
minimalistické fráze
tancující na hrotu apokalypsy
táhlá jazzová aranžmá
z hamaky balkónu
za časů dobrovolné karantény
vokální hlas oslavné svobody
na srdci ve slunci
shabaka a předkové
zasláni historií
a vizí vzdálené hudební budoucnosti
...
klavírní azur spánku
melancholie svobody
houpavé tahy pera
v epické chóry předků
se odrážejí v hypnóze sluncí
virus je mrtev
zabila jej láska
hudba pocit...
nostalgie svobody
v básni čiré krve
zlata hostí
letů nirvány
(chaluh sekvence
bádání života)