Neni dobre byt delsi dobu sam, zavreny v byte, kde nikdo jiny neni. Nastesti mame chaty atd a i kdyz to primy kontakt nenahradi, neni nad objeti, tak muzeme pratelum rict, mam te rad i tak.
Drzte se, snad to prejde :)
24.03.2020 06:53:06 | Přednosta
To máte pravdu, v tomto jsou chaty velkou výhodou ;). Děkuji za zastavení a komentář :)
24.03.2020 08:19:36 | Amiradi
Samota zlá JE. Usmát se musíme virtuálně.
Obejmout přátelé přes sítě.
Doufat, že v létě...už vše ...bude ;-) určitě
22.03.2020 11:16:46 | jenommarie