DOMÁCÍ VÝUKA
Anotace: Taky máte doma školáka?
Najeli jsme na dělení;
to je zase nadělení!
V učebnici počtů
po čase si počtu,
přidám další zářez k vráskám.
Následuje přírodopis:
učitelka žádá popis
langusty a kraba,
a já v roli drába
nad školačkou bičem práskám.
V angličtině se slovíčky
žonglujeme jako s míčky:
cheese, chicken, chips, coffee...
O mně i mou Sofi
pokouší se... Virus? Kóma!
Ve fyzice sílu měřím
siloměrem, jemuž věřím,
že ji změří správně...
Je výuka právně
ošetřena, když je doma?
Přečteno 208x
Tipy 14
Poslední tipující: Donne, Now, Kubíno, Marten, šerý, Frr, praetorian, jenommarie, Helen Zaurak
Komentáře (5)
Komentujících (4)