sny se už zase tísní
ve frontě na cukrovou vatu
cítíš puch nasládlého větru
iluze se potí v zimním svetru naděje
věrní psi trpělivě venčí své pány
nad jejich privátními stržemi zavátých grotesek
-
...začalo slabě mžít...
Ten den byl včera...
přál jsem si, aby dnes byl jiný,
marně...
**
26.03.2020 17:47:46 | JC senior
lépe nechat dny plynout, jen je nevzrušeně pozorovat s malířských štaflí dosud nevymalovaného zítřejšího rána :-D*
26.03.2020 22:32:01 | Frr
I tyhle dny s nasladlým zápachem,
kdy zdá se, že snad není mnoho změn,
jen ta fronta za úsměvem
...ale bude i bez fronty,
naděje v každém výdejovém okénku
..bude zas zvláštní, dívat se na to,
že je TO zpět a my JSME TU.
Jako by...nezměnil se svět,
jen se zatočil na stejné místo.
Doufám a věřím, že ano. "ST" ;-)*
25.03.2020 23:55:45 | jenommarie
až země se párkrát ještě otočí
plamínek radosti zas sirobou dní proskočí
TAK BUDIŽ*** :-D* :-)*
26.03.2020 09:14:43 | Frr