Stále, ja stále ťa mám rád
aj keď sme obaja už inde
ďalej to už bude iné
verím, že to dobre vyjde
že splnia sa ti sny
a nájdeš šťastie- prajem ti
možno, možno pretnú sa
ešte naše cesty
ale ani nebesá netušia kedy
keď púšťou putujem
a ty vládneš mestu
áno, už to viem
a zo srdca si prajem
že aj keď sa náš smer nezhodol
cesta oboch stane sa úspešnou
Stále, oh ja stále
ťa mám rád
nie, nechcem vedľa teba spať
a už vôbec nie prebúdzať
toto je už dávno preč
nenaháňam
spoločnú budúcnosť
ale stále ťa mám rád
a ja len dúfam, že snáď
to vieš
stále ťa mám rád
aj keď už inak
niečo sa zmenilo
zmenilo to oboch
stratení v snoch
oh,
prosím nezabudni milovať
tvoja cesta znesie dvoch,
tvoja cesta znesie dvoch...
Davide krásná báseň.
V srdci zůstanou vzpomínky a také se mi líbí, že jí přeješ vše dobré...
27.03.2020 22:59:38 | Jaruška
Láska která zasáhla srdce,
vždy láskou zůstane a kdo doopravdy miloval,
jen to dobré druhému vždy přeje,
vždy mu na něm bude záležet,
posunou se a kdoví,
zda život ještě ty cesty protne,
nebo si jen mohou být oporou, jako TI nejlepší přátelé. :-) "ST" ;-) Pěkná a uvědomělá báseň
26.03.2020 18:22:28 | jenommarie