Anotace: Tahle je pro Vás jako odměna za to, že jste vydrželi můj předcházející příspěvek, Koronavir vydrželi jen otrlí :-))
.
Staré kosti v těle chrastí
tělo chřadne neduhem
neunesu náruč klestí
nedojdu si ani ven
Svaly mé na schovávanou
hrají smutnou písničku
potěším je horkou vanou
pohladím i Aničku
Klouby znějí v C Dur notě
páteř pěje jen o tón výš
možná pomohlo by mladé kotě
ale ono chytá myš
Z nouze se mažu slavnou mastí
Opodeldok - jasná volba
se Švejkem se v knajpě zmastím
a na klouby už jen zvolna!
.
Marně čekám pohlazení
dávno opustil jsem cval
spát chodím za kuropění
a proč? Že jsem nemazal...
:o)
**
29.03.2020 11:20:15 | JC senior