Panickou úzkost rozmělní
meditace v každém dni
nech volně plynout okamžiky
a za vše co máš říkej díky.
????
Za vše děkuji každý den a není to žádných virusem.
Zkrátka za vše, co mám v sobě a kolem, já vděčná jsem.
Děkuji ti za báseň. "ST" ;-)
27.03.2020 09:58:55 | jenommarie