Anotace: Dnešní romantika trochu ujíždí, ale co, když je to veselý … Hlavně, že to není smutný
.
Řekla, že mě miluje
a nastavila prázdnou dlaň
že nic nemá, tak to je
a odkryla svůj tajný plán
Řekla, že by ráda dala
co dobrého má ze sebe
v každém touha silně hárá
až průšvihem to zazebe
Řekla, že si v lásce věří
že má sbírku dovedností
sic neuvaří na večeři
ale v loži pohostí
Řekla, že i v baru pije
jen to, co jí nalijí
ale alkohol si neužije
jen s tím, kdo ji nabíjí
Řekla, že by dala ráda
ať ukáže svůj adaptér
že už nechce kamaráda
že je milovnicí velkých pér
.
Až tak :-D božíčku
dnes se to tou nedělí roztočilo.
Jj z vesela a bude i líp, doufejme. "ST" :-))
Tahle je tedy peprná.
Určitě si kvůli ní,
mnozí také nabili,
nemyslím tím mobily
a všichni si ho měřili.
Hlavně, že jí stačily.
29.03.2020 12:31:07 | jenommarie
nechlubím se žádným pérem
ani v baru nepiji
však chtěl bych být reportérem
při tom, když se nabíjí
:o))
29.03.2020 12:14:58 | JC senior