K svátku
Anotace: Báseň o svátku psáno volným veršem
Na zídku
někdo odložil
krabici snědené
čokolády
Neměl jsem z ní
ani kousek
bůhví kdo byl
tou sladkostí obdarován
Kdosi jí dal k
k svátku
nejspíš svojí dívce
Nebo to bylo
naopak
To už se
nikdy nedozvím
U krabice
v níž čokoláda schází
Chyběla kytice
nebo alespoň vzkaz
Podle kterého bych
hned poznal adresáta
Pokud by
ale déšť písmo nerozpil
Přečteno 233x
Tipy 7
Poslední tipující: vlnka, Akrij8, Frr, Dobrodějka, jenommarie
Komentáře (5)
Komentujících (3)