V čele volů
Do zad mě tlačí postelový rám.
Je bez matrace zcela Holý.
Já vstřebávám další klam,
na tomto trůně taženém voly.
Tvářím se dosti zapřažen.
Vždyť sedím sám a vzadu
a tak záhy jsem zapřažen
K onomu volskému stádu.
Vzteky zatínám pěstě.
Táhnu a jde mi to skvělé.
Na této prašné cestě
Jsem všem těm volům v čele.
Přečteno 277x
Tipy 6
Poslední tipující: Marten, Lighter, jenommarie, Dobrodějka
Komentáře (2)
Komentujících (2)