pravej básník
jsem pravej básník
umíram o něco dřív
a opouštim o něco pozdějš
jsem pravej básník
lžu o něco víc
a odpouštim mnohem míň
jsem pravej básník
takový jako já by měli věšet
taky věšeli
jsem pravej
na to se umírá
neschovává se
na to se opouští
na to se zůstává sám
na to neni lék
na to neni obdiv
na to neni nic
já jsem pravej básník
Komentáře (1)
Komentujících (1)