Anotace: Při sledování starších filmů si velmi niterně uvědomuji jak ten čas letí.Delon, Belmondo, Stallone, Clint Eastwood a dnes?, jako když mávneš kouzelným proutkem a život je skoro fuč.Pokud ovšem věříš v reinkarnaci dává i stárnutí smysl a i logiku.
Jan Prkna, Verš 10. To už neřeš. Asi bych To nechal na Ghoserovi, kdyby o To šlo. Májinská válka, tam to bylo horší. Nikdo nic nevěděl a museli To dát. Pak přijeli domů někteří, To už nebyli oni.
03.05.2020 05:19:36 | milík
Také jsem jednu na toto téma napsala "Herci života", je to tak. Máme jen své určité role a nějak to všechno letí, zdá se mi to stejně a jistě mnohým z nás. Hezky jsi si popřemýšlel. "ST" ;-)
04.04.2020 21:22:32 | jenommarie
Ten život fakt sviští s přibývajícími roky čím dál rychleji, to by mě v mládí nikdy nenapadlo :-)) Taky nevidím jinou možnost, jak to napravit, než se znovu zase někde narodit - hlavně, aby to nebylo tam, kde bych toho pak třeba i litoval... ;-))
04.04.2020 20:53:14 | Amonasr
No, Pepo, nezbývá nám asi nic jiného nežli sekat latinu a to co nejlépe jak umíme a následně doufat, že budoucí život tak bude možná lepší nežli tento.:-)
04.04.2020 21:36:44 | Jeněcovevzduchukrásného