Aj keď nie všetko
vyzerá ako sme čakali
to isté slnko
spája nás na zemi
Aj keď nie všetko
udrie hneď do očí
pozdvihni hlavu
ten smútok ti nesvedčí
Aj keď nie všetko
je hneď jasné
je dar keď niekto
ti chce ukázať to krásne
miesto na oblohe
Aj keď nie všetko
vyjde vždy na prvý krát
prosím nájdi odvahu vstať
a mať aj seba rád
Moc hezké Davide, zase ta tvá povzbuzení pro budoucí lepší krok. "ST" ;-)
09.04.2020 20:48:13 | jenommarie
Velmi pěkné...
Vstát a mít sebe rád. Pochopil jsi vlasně smysl toho všeho Davi.
08.04.2020 22:50:34 | Jaruška