Zlá hodina
Každý s sebou
nese si ohnivé mládí
ale jen určitý čas
jenž tak neúprosně pádí
Mraky houstnou a barví se
temnotou uhelných dolů
hodiny odbíjí zlou hodinu
tu poslední,co jsme spolu
Bouřka, jak nemocné srdce
s každým zábleskem bije
Noc,ve smutečním obleku
který měsíc po tmě šije
Zlá hodina, než noc padne
dobu mezi vlkem a psem
v tom čase zrádném
vlastní stíny už jdou sem
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
Komentáře (3)
Komentujících (2)