Vitajte na bále
kde hrdinovia
mali už namále...
V jednej básni stretli sa
anjeli a démoni
ako starí známi
hrajú spolu kocky a smejú sa
punk a opica
prispôsobovať je zvyknutá
chcú opiť sa
z tých slov v pohári od vína
a baviť sa
máte šťastie
že ste sa mali na kom baviť
na úkor sebavedomia
tých ktorí boli iní ako vy
ale my iní sa bavíme pri cieli
a vy dokonalí
pri nás nie ste
tak kde ste?
Pozri na mňa
som ten starý šašo
ktorý býval na smiech
naša minulosť
je len náš hriech
neťahajme doň ďalších
ha
som to stále ja
v niečom zmenení
v niečom rovnaké tupelo
ten istý kto nezvládal vaše učivo
dnes stojí pred vami a netvári sa nesmelo
STOP
a obráťme list
Minulosť nech zostane tam
kde sme ju zanechali
nežime pre nenávisť
ale pre dni keď sme sa smiali
a snažme sa smiať čo najviac
všetci sme si prešli
niečim pre čo sme sa tmy báli
ale už sa báť nemusíme
lebo nie sme v tom samy
punk a opica
nehľadaj spojitosť
niekedy najkrajší pár
príde z obrátených strán
preto píšme aj naďalej
svoj jedinečný príbeh
a zapíšme čo najviac riadkov
sebou samým
tvojimi myšlienkami, tvojimi pocitmi
nech tvoje srdce nestane sa nemým...
Davi, pěkně jsi to vystihl. Otevřít své srdce a žít tak, abychom byli šťastní.
..ST..
10.04.2020 21:35:28 | Jaruška