Utekl z matčina lůně.
Schován za jejím stínem.
Usedl na cizím trůně ,
ve světě jiném.
Již žobsadili jste můj chrám.
Jak hlasitě zní vaše píseň bojovná.
Však já jí také znám .
Jen mě sražte.Já se opět narovnám.
Není výhry bez boje,
ale bez štítu a beze zbraně,
čelním vám však ve stoje,
i když mám jen holé dlaně
Byť na hranici upálen.
Prach jsem a v prach se obrátím
Tak jak Fénix z popela povstane,
i já povstanu i já se vrátím.
Vsichni povstanem a zatím musíme nabírat do sebe, jen to nejlepší, pro další dny. ;-) "ST"
10.04.2020 11:33:38 | jenommarie