Krásné velikonoce všem..
Anotace: Krásné velikonoce všem....
Petrklíč s violkou
barevně ladí
ten pohled na ně
na duši hladí
že je tu jaro
a svátky velikonoční
pečení barvení
práce to senzační
Přečteno 233x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
Komentáře (2)
Komentujících (2)