Harmonika hrá
harmonika hrá
spolu s gitarou
spolu s tou gitarou
pre bluesové srdcia
Započúvaj sa
aj do bicích
tých prvých tónov
aj posledných
žime pre chvíle
ktoré si vezmú dych
náš dych
ale vrátia ho späť
keď pominie prvotný moment
žime pre lesk v očiach
v tichu si na ten smiech spomeň
A žime
žime pre ľudí
ale aj pre nás samých
bluesové srdcia
tie, ktoré nesúdia
bluesové srdia
tie, ktoré ľúbia
keď sme šťastní
šírime to šťastie ďalej
Tak skús prekonať plachosť
a tancovať pre radosť
zavri na chvíľu oči
parket nám netreba
lebo naša spoločná chvíľa stačí
áno stačí tak málo predsa
tak len započúvaj sa
do melódie vlastného srdca...
Melodie srdce a zavřít oči,
tam kde blues začíná
a hudba zazní
...to slyším
i v tvojí básni.
Krása Davide ;-) "ST"
10.04.2020 23:11:05 | jenommarie
Opět krásná báseň o Životě.
Naše srdce nám napoví a pokud mu dáme šanci,melodie je přenádherná.
Davi, přeji Ti krásné velikonoční svátky, i když letos budou tak trošku jiné.
..ST..
10.04.2020 21:39:18 | Jaruška
Ďakujem :) Jaruš, tiež ti želám krásne veľkonočné sviatky :) budú iné ale dovoľme im aby boli veselé :)
10.04.2020 23:31:26 | Dávid