Psychika
Lidská psychika slabá je,
Kohokoli uvězní vně.
Často klame, padá, zlomí se
Nikdo nezachrání tě.
Za doktorem kvůli tomu,
Aby tě přivedl k rozumu.
Psychika je svině,
Je to skrytý dítě,
Díky ní se člověk nedokáže vyrovnat.
Psychika je zlo
Nedělá nikomu dobro.
Tváří se roztomile a nevinně,
Ale je to mrcha!
Věřit se jí nedá
Projeví se vždy když nemá.
Přečteno 281x
Tipy 5
Poslední tipující: jenommarie
Komentáře (1)
Komentujících (1)