Jak tupá hovádka
bez kouska rozumu
je plná zahrádka
bez roušky na rohu
ve stádu schovaní
ramena tam mají
po pivu na zdraví
viry si předají
Paničky za dámy
sešly se u kávy
zlobí se velice,
doma, že nudí se
s dětmi jen učení
no to je mučení
na sítě fotí se
nejsme za slepice
Shůry pak přitvrdí
a oni se diví
bycha pak honiti
pozdě je osvítí
že chvíle čekání
restrikce ukrátí
No, asi to ve městech tak bývá, musím říct, u nás jsou lidi dost ohleduplní.
13.04.2020 21:27:14 | jenommarie
Děkuji, to je ten úděl městský :-)
14.04.2020 09:06:19 | vlnka