Úplněk mi v spánku brání
Anotace: Báseň o nedávném úplňku
Ne,nemohu teď usnout
úplněk mi v spánku brání
z temného nebe nelze uhnout
raději počkám na úsvit ranní
Noc je tady,netřeba slov
a měsíc kývá hlavou lysou
než úplněk přejde v nov
jeho tvář bude jedinou kulisou
Úplněk mi v spánku brání
pronikavé světlo temnotu osvětluje
k ránu se k obzoru sklání
proč nemohu spát,marně vysvětluje
Přečteno 280x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, jenommarie, šerý, Básník Karel
Komentáře (2)
Komentujících (2)