Milujem tie malé veci
úsmev a pohľad do očí
ktorý niekedy zamrazí
a niekedy poteší
tie malé nevyčíslené veci,
chvíle a spomienky
radosť v srdci
a viera v naše sny
milujem tie malé veci
ktorých sa nedokážeme dotknúť
a napriek tomu hýbu naše malé svety
tie nádherné maličkosti
kvôli ktorým majú zmysel naše životy
to šťastie a radosť z budúcnosti
k nám kráča naproti...
Všechny ty malé věci se skládají do jednoho velkého štěstí. A to je to, co spousta lidí hledá - štěstí. A nemůže najít. Protože neví, že ho musí skládat z maličkostí a malých radostí :-)
14.04.2020 12:15:01 | Dobrodějka
Moc hezká milý Davide."ST"
Bez malých drobností,
které nás pohladí, potěší duši.
Bez nich se život zdá být zkrátka prázdný. ;-)
13.04.2020 21:53:42 | jenommarie