Při dotyku zla
vše světlo zmizí
zbyde jen tma a pláč
tvá duše bolestí křičí
snažíš se dostat ven
osvobodit se z jeho zajetí
Jsi však navždy uvězněn
ve své vlastní hlavě,
svém vlastním prokletí
to, co kolem sebe máš,
jsi tvoříš sám,
Jsi strůjce svého osudu
Jsi Bůh, svůj vlastni pán
vem život do vlastních rukou
a veškerá bolest zmizí,
jsi ten, kdo tvoří svou vlastní cestu
tak otevři oči...
vidíš?
přichází světlo... PROCITNUTÍ