Si jarný dážď, čo kropí vyprahnutú dušu,
Maják v mori rozbúrených citov,
Mozog s ležatou osmičkou megabitov,
Srdce, čo miesto rád len ľúbi,
Vrah sterotypu a nudy,
Si oceľ v konštrukcii môjho života,
Synonymum slova Dobrota,
Si úsmev, čo dorazí až do očí
A dôvod kolibríka ostať hore do noci.
*
Ďakujem, že SI!