.
Stulil se mi kocour do podkolenních jamek,
stulil se mi kocour na duchně.
Je milá ta tíha, když zklidnil se ten janek,
je milý, jak si kožich líže důkladně.
.
Změnil se pocit, kterej mívala jsem z Tebe,
změnil se, ale ne zásadně.
Co cítím, ráda přenesla bych do pastelek,
co cítím, musím krotit důrazně.
.
Přetnula nám možnosti, tahleta zvláštní doba,
přetla nám možnost setkat se.
Teď s kocourem v karanténě hledám společná slova,
teď hledám slova do básně.
.