Vzpomínejte na mě přátelé
s radostí, takže vesele
a netruchlete nad mou ztrátou
vždyť nejsem vaší mámou ani tátou
jsem jen ten, co múzou ohořel
chvíli plápolal a pak vyhořel.
Já bych to nevzdávala. Každý den je jiný. ;-)
16.04.2020 08:22:58 | jenommarie
:)
16.04.2020 12:39:26 | Ďábel sám