Pro ten cit
Tančila zatěžko s životem.
Tajemstvím zkrocená.
Toužila žlutavě po něčem.
Pro ten cit stvořená.
Zemřela svlečená v myšlenkách.
Ale vždy obživla.
Mít je věc číselně nelehká.
Pro ten cit nežila.
Peněz se chlebově nebála.
V království chudoby
cítí se cizí a nestálá.
Pro ten cit hladový.