ZA SEBE
Ty pravý věci se dějou
ty skutečný slova
padaj ve tři ráno do prázdný místnosti
ve tmě
někde tam pryč
ty skutečný slova
z posledního výdechu tvojí duše
z tý noci
dopadnou tvrdě na tvoje svědomí
na tvou něžnost
na tvůj vztek
nikdy nevyjdeš stejnej
rodim se
z popela
z těžkosti
a když se mě zeptá jestli se zříkam hříchu
tak se snažim říct ano
Přečteno 315x
Tipy 6
Poslední tipující: Majda, jenommarie, J.Karasová
Komentáře (2)
Komentujících (2)