Anotace: .
Cítím se někdyjako chromá krávado který kope Velký Idiot s mačetoua tím jí posunuje na jatka..
A všichni vidí jen kotletya všichni vidí jen pleceJejich oči mne nevidíaž se skoro vůbec nevidím i já..
Sice mě úplně nebere ten styl, ale ten obsah je hodně dobrý.
21.04.2020 06:44:15 | petrzal
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?