Vždycky byl tady
když ti bylo zle
a nešlo to zastavit..
řezník a doktor na ,,vedlejšák´´
Velký Idiot s mačetou
napravo život
a nalevo smrt
Nic ho nezajímalo
sekl
vina s nevinou
na jednu hromadu,
apokalypsa...
Velký Idiot s mačetou
Prosekává cestu
nové době..