Svět to je talíř
s krupicí
Pokaždé znova
se lžící
v ruce blednu:
Jak slepý malíř
selži! Cíl
je v nedohlednu
Zní mi má slova
- sebeobžaloba
ze lži
Aneb jaké si to člověk uvaří, takové to jí:)
23.04.2020 16:41:10 | R.K.
Nejen vtipná kaše se jí. A Tvá Pěkná, to ví.
23.04.2020 11:41:57 | šerý
Jj kaše ale i hodně z části..naše :-) "ST"
23.04.2020 10:11:06 | jenommarie
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?