Mám klíče od dveří
kterými se jen lomcuje
a nebo jen dívá klíčovou dírkou
a při tom stárne.
Mám klíče od pekla
od zapečetěných dveří v mém srdci
Pokreslených jen ze strany
z které se nemůžu podívat.
Klíče jsou ze žhavého železa
a nebesa za mřížemi
pronikají sem nepříjemné kapky deště
Mám brýle od slepých očí.