Držím palce, vytrvaj
bude z teba samý sval
ver a nedúfaj
tvoje telo- to je dar
a neprestaň ani keby mala prvé
výsledky priniesť až ďalšia jar :D
24.04.2020 22:53:26 | Dávid
Jestli nechceš byti tyčka, pomůže ti k tomu čínka.
Hlavně hochu pomalu, ať to jde jen do svalu. Nepřežeň ru únavu.
Jj radí se dobře. :-D
24.04.2020 22:28:32 | jenommarie