Myju okna deštěm,
práším police.
Prospávám se dneškem
znuděn - velice.
Prospávám se nedělí
do zmoklého jitra.
Dnešek stelu postelí,
stejně jako zítra…
Taky bych měla umýt okna :-D . "ST" Pěkná
26.04.2020 22:52:26 | jenommarie
však ono zas brzy naprší ;)
27.04.2020 17:51:26 | m.n. - čas od času