Dnes v noci mě probudil klakson
zvedla jsem hlavu a viděla svoje sny
jak pomalu prchají oknem na ulici
Jeden po druhém maličkém snu
jak skáčou do studené noci
kradou se ven oknem
provinilí milenci
a to bylo jenom na větračku
protože bydlím v přízemí
A když jsem se koukla ven
viděla jsem už jen
obrys jednoho posleního
dovnitř mi vletěl ledový vítr
Zavřela jsem okno
zavřela jsem oči
a z hlavy mi vteřinou zmizelo celé to
dětinské stádo hejno mých snů
a teď ani nevím
jestli tam někdy
nějaké byly