Ráno mi dalo ránu
Proč vlastně nemám ánung
Pokaždé dělává to
Říká jen: To máš za to!
Den mě zas pořád nutí
Drasticky k procitnutí
Prevít se snaží hodně
Prý to mám doživotně
Kdybych měl nabýt pocit
Léčit že mají noci
Hned mi své procedůry
Připraví noční můry
Ranní rána je prevencí, protože během dne se pak uděje spoustu nesmyslností ;-)
29.04.2020 08:08:37 | petrzal
Jak v Ohnivých ženách: "To aby se člověk svlíkl z kůže." Těžké těžké. ;-) "ST"
28.04.2020 22:23:00 | jenommarie