Co dělat s tím vším časem, co mi zbývá?
Tak málo, tak MOC ho je!
Kolik už zmizelo, sotva kdy si všímám,
a s každou hodinou další odbije.
Co dělat s tím vším časem, co už zmizel?
Tak moc, přitom tak MÁLO!
Plody, co zasel jsem, někdo jiný sklízel
a čas je jediné, co mě to stálo.
A čas je jediné, co mi teď zbývá.
Co dělat se zbytky probdělých nocí?
Jednou se nachýlí – jak už to bývá –
a já se nevrátím po vlastních krocích.
chlape už vím co mě přitahuje u tvých textů a to je nádech Krchovského stylu jen v jiným čase a místě jen tak dál je to dobrej styl psaní,prostě pro mě můj šálek kávy a že tu je pár dobrejch šálkařů je fajn ta kvalitní chuť
10.05.2020 16:27:18 | xoxoxo
Čas je nepolapitelný přítel i nepřítel, když se chce, i strávený kvalitně. ;-)
29.04.2020 23:31:54 | jenommarie
Času jsou plné hřbitovy a začátků plné porodnice. Nezbývá, než hloubáním neztrácet čas.
29.04.2020 19:52:13 | šerý