Vidím svět - báječný i smutný.
Vidím svět - barevný i černobílý.
Žijou ho pod náporem smutků.
Žijou ho pod hladinou alkoholů.
Chodí po něm bez hlavy a paty.
Chodí po něm v botách i bosy.
Radují se z toho co mají.
Nenávidí se z toho co mají.
Vidím svět - smutný i báječný.
Vidím svět - černobílý i barevný.
Žijou ho pod náporem radostí.
Žijou ho pod nadvládou štěstí.
Chodí po něm s hlavou vztyčenou.
Chodí po něm s duší naplněnou.
Nenávidí se z toho co mají.
Radují se z toho co mají.
Velmi pravdivé.Vždy jsou PRO a PROTI. Záleží, jak chce kdo žít.
..ST..
09.05.2020 22:50:19 | Jaruška