Anotace: Trochu víc nadsázky :) aneb když nemáte zrovna pomyšlení na sladkůstky... ...G
Píše mi básničky, já nemám zájem,
raději přemýšlím, jak splatit nájem.
.
Píše mi sprosťárny, že prý mu chybím,
a já tu přemýšlím, kde Covid chytím.
.
Z nudy si rýmuje, pak mi to posílá,
plechovku Kozla už třetí jsem dopila.
.
Je velký romantik a hlavně přes postel,
já tu mám úkoly, nemyslím na kostel.