Jsme tu z citu
pro něj
bez něj
S ním chutnáme lásku
bez umělých sladidel
Bez něj
nejsme lidé
nejsme zvěří
jsme stromy bez listí
mrtví, bez mízy
Cit je dán darem
cit je tím
kým se stanem
Cit, vstupenka
základních práv a svobod
Ten kdo ji nemá,
měl by prásknout do bot
V citu celý kolorit,
smysly naše květy
živou vodou můžem být
city druhým odhalit
Milá Islo tvého citu jsem si uzobla a užívám si chvilku, kterou tu s tebou mám. Bez citu nejsme nic, ano tak to je.;-) "ST"
30.04.2020 12:34:17 | jenommarie