No tak mi
to prosím vysvetli
nie nechcel som ti
ublížiť
tak som
musel ísť
Musel ísť...
Viem že chyba
to bola
snáď sa naše cesty
ešte spoja
aj keď len na chvíľu
aby som ti povedal
čo pre mňa každý deň
s tebou znamenal
Možno sa zasmejeme
a zaspomíname
a možno si nič nepovieme
aj v mlčaní
je ukrytá sila
všetkých znamení
možno zostaneme
a možno si odpustíme
možno nie
a keď naša chvíľa pominie
my sa len rozlúčime
a odídeme
od seba možno navždy
spomínať neprestanem
asi nikdy
aj keď nezmením chyby
a nežiadam to ani od teba
čo by sa stalo keby že sme skúsili
stiahnuť si náš kus z neba?
Možno by sme odišli,
možno vytrvali
ale akú budúcnosť
by sme mali
keď obaja musíme ísť
smerom opačným
bolo to krásne
aj keď krátke
prepáč
ale už musíme ísť
za cieľom rozdielným
nechcem sa stať
nechcem sa stať iným
tak prepáč ale už musím ísť
Musím ísť...
Často však píšeme co bysme měli udělat,
ale neuděláme. Důvodů může být více...
01.05.2020 01:28:03 | Isla
Ak to neurobíme v mesiaci kedy sme pôvodne chceli, tak sa o to môžeme pokúsiť na ďalší mesiac alebo o rok. Kedykoľvek. Nikdy nie je neskoro na pokus :)
01.05.2020 13:03:49 | Dávid
Davi,tak to mělo asi být. Srdce pozná a nejde ošidit....
Zůstaň sám sebou, ale to už jsem Ti vlastně jednou psala.
Krásná báseň a ráda dávám ..ST..
30.04.2020 22:35:30 | Jaruška
A zároveň to chce také kus odvahy...jít i odejít. Moc krásně jsi to napsal, Davide. Je z toho cítit velká upřímnost :-)
30.04.2020 20:32:06 | Majda
Co má být, to se stane. Vlastně všechny cesty si i trochu sami musíme umět rozhodnut a když zvolíme tu těžší, musíme vědět v srdci, že je to tak správně. Pokud si tím člověk jistý není, ničí tím svojí duši a motá se v bludném kruhu. Je třeba jít dál...;-)*
30.04.2020 16:05:00 | jenommarie