Anotace: Říkám si, proč se stává den smutným, když ji potkám.
Vždy se o to musíme snažit, ale někdy ta síla chybí. To období pomine a nabírat zase po malých krůčcích, odraz je vždy nejtěžší. "ST" ;-)
01.05.2020 21:33:46 | jenommarie
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?