Anotace: Láska Je ta,co nás připravuje na náš konec.
Silně věřící člověk asi myslí na to po smrti a je asi i více připraven.
Lásku vnímám také všude
a snažím se jí vnímat, citit i vidět.
Přesto nemyslím na ten konec,
jen jak to vše běží, na to, že jsem tady
a ráda a že chci, abych se cítila nejlíp,
i když to dá někdy zabrat.
Tak přesto myslet na konec . ..jako na "život posmrtný ?";-)
(asi to je myšleno jinak, nevím)
ale líbí se mi popsané zde ty životní chvíle
a momenty, ano s láskou je to vše tak a být za vše vděčný, za každou chvíli a životní okamžik.
To díky lásce, vnímáme vše.
Omluva za dlouhý komentář;-) a přeji pěkný den. "ST"
02.05.2020 10:31:05 | jenommarie
Děkuji za komentář. S posmrtným životem,to nemá co dočinění.
Myšlenka je prožít život v lásce, milovat a být milován.
A s dobře prožitým životem,nás na smrtelné posteli nebude trápit
co bude pak.
02.05.2020 11:24:34 | Henry Canas
I to jsem si říkala, ale zeptat se mi nedalo, souhlasím s názory a děkuji za odpověď;-)
02.05.2020 11:26:29 | jenommarie