Už to Petře čtu poněkolikáté, a stále neumím vystihnout co nejlépe, jak nazvat můj pocit z tohoto dílka, rozuměj mám na mysli moc pěkného dílka. Možná jen chvilkový návrat do dětství, tento obraz papírové kabelky s chlebovýma patkama pro sousedovo hospodářství. Každopádně, klobouk dolů už k samotné myšlence "osudu" chlebových patek. Pokora, úcta, jemnost v tom.
16.05.2020 14:06:50 | Vivien