Už sme skoro tam
koľko krokov
len hádam
a verím
že prídeme zdraví
šťastní
a čo hľadáme nájdeme
v čas pravý
už sme skoro tam
navždy v srdci
ťa mám
zvládneme to
zvládneme...
Spoločne
my
to zvládneme
už sme skoro tam
pozri koľko sme už prešli
a už sme skoro tam
je to úžasné
tak to nevzdajme
prosím ten pohľad
opätuj mne
viem že som sebecký
ale o teba som ochotný
deliť sa len s našimi deťmi
už sme skoro tam
prosím na cestu svieť mi
a ja vyhľadám
v tých ruinách čo chýba nám...
Už sme
skoro
tam
pozrite
úprimne
na seba
vážení
a zistite
že ste úžasní
Tak to už je blízko a ať trn krok netrvá dlouho. ;-) "ST"
03.05.2020 21:18:05 | jenommarie