Návrat
Dlouho jsem se toulal,
dlouho jinde žil.
Nikdy jsem však nevěděl
a ani nijak netušil,
jak milován jsem matkou byl,
s otcem svým se rozkmotřil...
Nechtěl jsem se vracet domů,
v obavách jsem žil...
Nyní jsem však s vámi šťastný,
když rodný práh jsem překročil.
Netušil jsem jaká síla,
jaká láska okolí,
uvítá mě když se vrátím,
tam kde rány nebolí...
Přečteno 225x
Tipy 7
Poslední tipující: Majda, jenommarie, vlnka, Donne
Komentáře (3)
Komentujících (3)